Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری «مای‌ریپابلیکا» در گزارشی تحولات خاورمیانه را مورد بررسی قرار داده و نوشته است که قطر مشکل اصلی عربستان نبوده و این کشور از دشمنان خارجی به عنوان ابزاری در راستای منحرف کردن افکار عمومی از مشکلات داخلی حل نشده استفاده می‌کند.

مای‌ریپابلیکا نوشت: استراتژی داعش در حال حاضر گسترش حملات تروریستی در اروپا، خاورمیانه و حتی جنوب شرق آسیاست و این تصمیم موجب ایجاد بی‌ثباتی در کشورهای عربی خواهد شد و این بی‌ثباتی از طریق ائتلاف بین‌المللی که در حال حاضر در رقه نیز حضور دارد قابل کنترل نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پایگاه خبری در ادامه ضمن اشاره به جنگ داخلی و حضور داعش در سوریه و عراق نوشت: هر گونه شبهه درباره آینده سیاسی منطقه قابل تحمل نبوده و دلیل این امر که عربستان به همراه سه کشور دیگر روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کرده‌اند نیز همین بوده است؛ از دیدگاه عربستان و کشورهای متحدش اکنون زمان آن رسیده که قطر موضع خود رادر قبال «گروه‌های تروریستی» و همچنین ایران مشخص کند.

بر اساس این گزارش در حال حاضر قطر با حمایت کشورهایی مانند ایران و ترکیه در مقابل این تحریم ایستاده و حتی ترکیه سربازان خود را نیز در پایگاه‌های نظامی کشور قطر مستقر کرده است.

مای‌ریپابلیکا در ادامه می‌نویسد: در هر صورت قطر و ایران مشکل اصلی عربستان نیستند و استفاده از دشمنان خارجی تاکتیکی برای حاکمان خودکامه عربستان است تا توجه افکار عمومی را از مشکلات حل نشده داخلی منحرف کنند؛ عربستان احتیاج به برطرف کردن ضعف‌های داخلی خود دارد و این امر نیاز به اتحاد بیشتر و توافق‌های عظیم خرید سلاح‌ مانند آنچه که میان عربستان و آمریکا در ریاض امضا شد، ندارد.

در ادامه این گزارش آمده است: مصر نیز نیاز دارد تا بر روی کاهش تنش‌های سیاسی و اجتماعی داخلی تمرکز کند و تنها در این صورت است که می‌تواند کنترل مناطقی مانند صحرای سینا را به طور کامل در اختیار بگیرد که در حال حاضر گروه‌های تروریستی مانند داعش در آن عملیات تروریستی انجام می‌دهند.

مای‌ریپابلیکا در پایان نوشت: برخی متحدان آمریکا در منطقه خود را به ترامپ نزدیک کرده‌اند؛ این امر تا حدودی به این دلیل است که ترامپ علاقه‌ای به اصلاحات دموکراتیکی که «باراک اوباما» دنبال می‌کرد ندارد اما اگر این کشورها مسیر کنونی خود را بپیمایند در آینده‌ نه چندان دور با انفجارهای سیاسی و اجتماعی داخلی و اختلافات ریشه‌ای خارجی مواجه خواهند شد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۶۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • گلایه مسافران تهران - یزد از وضعیت نامناسب فضای داخلی قطار مسافربری + فیلم
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • حماس: روابط ما با قطر در وضعیت عادی است
  • پیروزی نوشاد عالمیان مقابل رنکینگ ۲۹ جهان در مسابقات عربستان
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ستاره پرتغالی الاتحاد در لیست سیاه لیگ عربستان!
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»